01 oktober 2011

Slumrer og mimrer


Slumreteppe? Bruker vi ikke dette ordet mer? For teppene bruker vi jo fremdeles. Jeg slumrer under mors heklede slumreteppe mens foten gror. På vei til drømmeland mimrer jeg om Peru. Klikk her og se bilder


Jeg har også lyst til å vise fram dette slumreteppet som mor heklet til meg for noen år siden. Nyansene i blått og brunt ble nøye utvalgt til stua mi.


Og mens jeg er i heklehjørnet tar jeg med ponchoen som jeg heklet i andre halvdel av 60-tallet. Den bringer også tankene til ponchoens hjemland Peru. Fargene viser at det ikke er noe nytt med min fascinasjon av blått og brunt sammen. Ponchoen har selvfølgelig også sin plass på stua når den ikke er i bruk. Ellers har jeg ikke vært i heklehjørnet på flere år. Nå liker jeg best å strikke, men det kommer sikkert en hekleraptus igjen.


Ellers er det en ny vakker dag utenfor vinduet. Den store sol har steget over tretoppene og lyser opp høsten og tåka som ligger i dalen mellom meg og fjellene.

2 kommentarer:

  1. Så flott det øverste teppet var! Friskt og fargerikt!! Håper foten din er bedre, og at du snart kommer deg til fjells igjen :) Enn så lenge får du kose deg under slumreteppet med ei god bok:)

    SvarSlett
  2. Det er klart, du liker det fargerike teppet best:-) Jeg synes også at det er kjempefint.
    Foten gror og gror. Takk for gode ønsker. Jeg har begynt på ny bok!
    Eldbjørg

    SvarSlett