31 mai 2012

Rival eller lekekamerat?Har Nubis møtt sin overmann? Eller kvinne? Er det en rival? Vil dette utvikle seg til slåsskamp eller lek? Nubis sitter i gresset og er vel den svakeste part i denne situasjonen. Han ser derimot ikke redd ut. Ørene står kjekt til værs og pelsen er ikke oppblåst. Den besøkende kameraten virker mer engstelig, men det skyldes kanskje at den har oppdaget meg. Den har spasert forbi huset mitt av og til i hele vinter, men jeg vet ikke hvor den bor. For noen uker siden tok jeg feil og trodde det var Nubis jeg så på en snøflekk i hagen, men han lå på verandaen. De er utrolig like med den samme fordelingen av svart og hvitt. Til og med en liten hvit flekk på sin venstre side av underkjeven har de felles. Og alle åtte labbene har samme mengde hvitt parvis. For noen dager siden så jeg at den fremmede har en korthåret hale mens Nubis sin hale ser ut til å være lånt fra et stort dyr.

Jeg fikk ikke svar på noen av spørsmålene for like etter at bildet var tatt forsvant den fremmede ned på utsiden av gjerdet og luntet for sikkerhets skyld av gårde til den andre siden av veien.

4 kommentarer:

 1. Heisann!

  Ikke godt å si. Sia aksepterer enkelte katter rundt huset, andre jager ho bort med forferdelige hyl!

  I dag har jeg stussa furuene og tenker ta vare på skuddene. Husker med glede den deilige røkelsen jeg kjøpte av deg til jul. Er det bare å tørke skuddene?
  Røkelsen blir jo ikke som din for jeg får ikke blanda den med eksotiske lukter! Men moro å prøve likevel!

  Ha fin søndag ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er bare å tørke skuddene. Alltid moro å prøve noe nytt. Jeg venter i spenning på å høre om du blir fornøyd med duften. Det var nok de eksotiske røkelsene som dominerte og ga den spesielle duften fra den du kjøpte. Skulle du ønske mer, så finnes det noen på lager fremdeles.

   Fin søndag ønskes deg også :-)

   Slett
 2. Flott bilde av Nubis, og muligens enn fremtidig lekekamerat.

  SvarSlett