05 mai 2012

Lisa har flyttet


Lisa forsøkte i lang tid å forklare meg at hun ville tilbake til kattevennene sine på gården hun kom fra. Til slutt ble det så tydelig at det ikke var til å misforstå. Hun flyttet derfor tilbake dit for to uker siden. At det var det eneste rette forstår de som ser henne i full lek der. Jeg blir sterkt berørt av dette romantiske bildet, men det var ikke noe særlig heftig kjærlighetsforhold mellom Lisa og Nubis den siste uka hun var hos oss. De ble ikke uvenner, men opererte på hvert sitt sted ute, og det ble også sjeldnere og sjeldnere jeg kunne nyte det rørende synet der de lå sammenfiltret i en stol. Underlig å erfare hvor forskjellig katter kan utvikle seg, men slik er det jo med en del forhold.


Nubis har blitt stor gutt som takler å være alene hjemme. Han har utviklet seg fra kjæledegge til superkjæledegge, og han fanger den samme lekemusa om og om igjen som han stolt og mjauende kommer for å vise fram. Det er forresten ikke så enkelt når musa gjemmer seg i en sko.


De første dagene alene ute var det tryggest under buskene.


Aller tryggest er det inntil ei pute i en god stol på stua.

3 kommentarer:

 1. Så søte bilder!

  Synd og høre at hun har flyttet ut, men sånn er det noen ganger. Kattene må bestemme selv. Da mamma og pappa flyttet til Vågå og skaffet hund, så var det en av kattene som fant ut at nok var nok. Her kunne ikke hun bo, så da flyttet hun kort og godt ut. Først til en elde herre og deretter til Iris. Til tross for god mat og egen bostad inne på rommet mitt. Det var ikke snakk om å bo der noe mer.

  SvarSlett
 2. Så søte de er, nydelige bilder :)
  Trist at Lisa har flyttet ut, men hvis det var det hun ville så blir det nok til det beste.
  Takk for koselig kommentar. Ha en fin uke, Eldbjørg :)

  SvarSlett
 3. Oi, først nå ser jeg at to har blitt til en! Man må bare repektere det når det blir som det blir! Syns du er veldig heldig med Nubis! Både den superstilige katten og navnet!

  SvarSlett