04 mai 2011

PC til skole i Nepal

 Jeg minner igjen om min gamle laptop som trengs så sårt ved en skole i Dhading. De har ingen PC. Rektor, nummer to fra venstre på bildet, skrev ønskeliste over ting de mangler mens vi var på besøk. Ta kontakt med meg hvis du skal til Nepal eller kjenner andre som skal reise dit og er villig til å bære på en laptop til forhåpningsfulle barn som ønsker å lære. Jeg kan sende den som postpakke til hvor som helst i Norge.

Takk for alle kommentarer under blogginnlegg og på Facebook. Det gleder meg å lese at reisebrevene oppleves som interessante. Jeg har hatt mange kvaler med utvelgelsen for det har vært verken nok tid, strøm eller internett til å formidle alt jeg gjerne ville. Internett har i tillegg delvis vært så treg at bloggen ikke taklet lagringen. Her hjemme går det også litt tregt med arbeidet fordi Mia vil knusekose både titt og ofte.

5 kommentarer:

 1. Hei!

  Så gøy med omtale i lokalavisa!
  Vet du - at Hilde fra Fire, air, wind and water er datter til ei venninnne til søstera mi! Det var jeg som fikk Hilde til å starte med bloggen Hagen på Granheim. Marit som mora heter, sa at Hilde hadde vært inne på min og ho synets det så gøy ut å blogge. Da sa jeg: Be Hilde starte, det er gøy!
  Vi bor ikke så langt fra hverandre, men har aldri møttes!

  Og nå ser det ut som om Nepal kan bli et aktuelt reisemål. Herren i Huset er ikke så skeptisk lenger. Han mangler nemlig tykktarm etter en ulsurøskolittoperasjon. Han takler de fleste reiser nå 11 år etter operasjonen. Så jeg krysser nok en gang fingrene for fjellandet. Først skal imidlertid Lofoten gjøres til sommeren, så får vi se...

  Og så må jeg bare fortelle deg at noen elever av meg i ungdosmbedriften Piece of Cake vant NM i logokonkurransen på Lillestrøm i dag.
  Litt av en stolt lærer sitter her og skriver...

  Ha en riktig god kveld! Nå lager jeg et innlegg om bloggartikkelen. Håper det er i orden ;:OD)

  http://stfglemmenub.blogspot.com/

  Tar gjerne med en PC om det blir aktuelt!

  SvarSlett
 2. Heisann!
  I morra kan du lese at jeg heter Bjørg Nina Andersen Lia... og jeg liker å skrive litt som jeg snakker (ikke prekær... som mange andre gjør rundt meg). Da har du kanskje lokalisert meg også ;:OD)

  SvarSlett
 3. Hei Eldbjørg :) Takk for kommentar! Jeg har vært innom og lest artikkelen om deg, og så flott den var! Og tusen, tusen takk for fine ord om bloggen min også! Det er jo en liten blogg som ikke mange vet om, så det er utrolig koselig og oppmuntrende å høre at noen liker det man skriver om.

  Jeg har fulgt reisen din til Nepal med interesse selv om jeg ikke har kommentert. For en opplevelse det må ha vært!

  Ser Bjørg Nina også har vært innom, og at hun har laget innlegg. Håper det er greit at jeg også skriver noen ord om artikkelen om deg :)
  Klem fra Hilde.

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig, Nina!
  Jeg synes virkelig at du har en interessant blogg. Du kan så mye om ting jeg gjerne skulle visst. Og så lærer jeg det hos deg :-)

  SvarSlett
 5. Hei igjen Eldbjørg :) Takk for hyggelig kommentar. Jeg har ikke laget løvetannvin. Har tenkt litt på det, men ikke kommet så langt enda. Noen venner av meg laget for en del år siden, og de skrøt av smaken.
  Jeg har ikke hørt at løvetann er fredet i England. Har sett engelske bloggere som høster løvetann, men det kan jo være at den er fredet i visse områder av England.

  Ønsker deg en flott helg :)
  Klem

  SvarSlett