26 oktober 2010

Glasspusserus

I Alkymisten glasspusset gutten seg til Egypt. Det var et vellykket prosjekt. Jeg har derfor pusset vinduer, speil, montre og andre små og store glassflater i månedsvis. Vinterhaver, drivhus, blyglass, glassmalerier, reagensglass og bilglass. Alle glassmestere og glassarkitekters drøm. Vannglass, melkeglass, saftglass, ølglass, vinglass og det som sterkere er, skinner blankt i skapene. Kameralinsen har heller aldri vært så ren siden den var ny, og konstant ser jeg verden gjennom glassklare briller. Prosjektet lyktes for meg også. I morgen reiser jeg. Ikke til Egypt denne gangen, men til Nepal.

”Når du virkelig ønsker deg noe, vil hele universet arbeide for at ønsket ditt skal bli oppfylt”, sa alkymisten i Paulo Coelhos bok med undertittel En fabel om å følge sine drømmer. Les boken!

Mia drømmer om kattevakten, og i kveld kommer hun. Kos dere!

2 kommentarer:

  1. Kjære Eldbjørg! Så flott! Tenke seg til at du skal langt avgårde nå igjen, og oppfyller din gamle drøm om Nepal. Ganske fantastisk! Det spørs om jeg må til å pusse litt jeg også, uansett så er det jo nydelig med nypussa vinduer f.eks! Riktig, riktig god tur, og pass veldig godt på deg selv hele tida da!

    SvarSlett
  2. Ønsker deg en hjertens god tur til Nepal. Gleder meg til reisebrev og å få høre om dine opplevelser. Take care!

    Klem fra Tor

    SvarSlett