29 september 2012

Invitasjon


Årstiden er feil, men lua er korrektJ Bloggeren Vilt og vakkert inviterer alle bloggere til å delta i Blogger’s Sunday Walk 7. oktober. Hun anbefaler at vi gjør regnbuelua til vårt varemerke.

Vandrebloggene koordineres av Vilt og vakkert slik at vi kan lese om hverandres opplevelser med kamera på tur. Turen kan være kort eller lang, den eneste betingelsen er at den dokumenteres med bilder og tekst på din egen blogg.

Link til Vilt og vakkert (se nederst) er viktig slik at vi kan følge vandrere i Japan, Florida, Argentina, Nederland, Norge … som har vært ute samme dag. Og at de kan se hva vi har opplevd. Kommentarer fram og tilbake er morsomt. Flott om regnbuelua blir med på tur i de deler av verden der vi trenger lue i oktober.
Lua er til salgs for 210 kr. Bestill i kommentarfeltet til denne bloggen, skriv til eldnyb@online.no, ring 91835454 eller fra http://epla.no/shops/sanserommet


Har du lyst til å strikke lua selv? Jeg sender mønster som pdf vedlagt e-post mot en godtgjørelse på 55 kr. Utskrift på papir i posten kan du også bestille. Jeg gjør oppmerksom på at det blir ganske dyrt å strikke bare én lue fordi det trengs sju farger (bunter).


Her er invitasjonen fra Vilt og vakkert:
Put on your walking shoes, rubber boots, beach sandals or simply stroll with bare feet in the sand - whatever, bring with your camera or paper and pen and document what you see on October 7 and link to my blog! Les mer på http://viltogvakkert.blogspot.no/p/bloggers-sunday-walk.html

5 kommentarer:

 1. Så morsomt. det høres ut som en god ide. Takk for at du deler invitasjonen videre. Artig ide det med lua:-D

  SvarSlett
 2. Så flotte luer!! Farger gir energi,så de passer jo fint på tur :) Jeg er heldig å ha ei god venninne som strikker,og i fjor fikk jeg en lignende lue! Nesten så jeg gleder meg til det blir skikkelig kaldt og jeg kan ta den i bruk :) Her i huset har høstferien begynt. Nå har tåka letta,så da skal vi ut på tur. Ellers blir det en Folldalstur,og til helga igjen skal vi til Oslo på dinosaurusshow i Oslo spektrum :)
  Håper du får en flott søndag Eldbjørg!! :)

  SvarSlett
 3. Så fin lue, farger som virkelig lyser opp.

  Takk for hilsen inne hos mæ.

  Ha en fin søndag, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 4. Her fikk jeg svaret. jg bestiller!!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bestiller du lua eller mønster til lua?

   Slett