08 mars 2011

Et sideblikk blir fotografikk og te


Den som tar seg tid til sideblikk fra skiløypa, kan oppleve lav ettermiddagssol på harespor mellom furustammene. Det kan det bli fotografikk av. Akkurat slik var stemningen i går og akkurat slik var det den ettermiddagen i mars for mange år siden da jeg tok originalen til dette bildet. Det henger for tiden på utstilling i Levanger.
Les mer …

Senere i år kommer utstillingen I sansenes grenseland til Vinstra, Drammen og Dokka. Håper jeg treffer mange av dere på utstillinger.

Te laget av furunåler har høyt innhold av C-vitaminer og er fin mot luftveisplager. Ja, trekk den herlige furunålsduften dypt ned i lungene og det hjelper litt allerede J Deretter koker du ca. 3 dl furunåler i ½ liter vann i 20 minutter. Sil bort nålene og teen er drikkeklar. Smaken er frisk og god uten sukker. Og det beste av alt: Furunåler kan samles hele året helt gratis. Garantert økologisk.

... og snart er teen klar
En skog full av C-vitaminer


 3 kommentarer:

 1. Hei Eldbjørg :)
  Ser vi har nesten samme innlegg om te :) Håper den smakte!
  Jeg drakk halvparten av teen. Resten skyllet jeg håret med, og det var virksomt, håret ble skikkelig mykt og fint.

  Flott bilde, fint med haresporene.
  Lykke til med utstillingene :)

  SvarSlett
 2. Hei Hilde:)
  Da er vi kanskje teelskere eller begeistret for furunålsduft eller høsting fra naturen eller økologisk mat eller alt dette begge to. Jeg skal skrive om bjørkete til våren.
  Lykke til med alt ditt du også:)

  SvarSlett