04 mars 2013

Forventning

 
Forventningen sitrer i kroppen når skiene står parkert utenfor.


I dag tok jeg de letteste skiene og holdt meg til preparerte løyper. Det er ingen ulempe å bo ved 200 km løypenett på Dovrefjell.


Jeg møtte ingen på min lille formiddagstur denne første mandagen etter vinterferiene, men ekorn, snømus og hare hadde krysset løypa. Nysnøen fra i går avslørte at Mikkel Rev brukte de preparerte løypene på sin bygdatur i natt.


Kongler har inspirert mange fra Ole Brumm til Per Spook. Jeg ble også nesen overveldet av naturens storhet alene med stillheten og kongla. I et forsøk på å bevare denne opplevelsen plukket jeg med meg noen kongler som nå pryder spisebordet. På neste tur skal jeg kanskje skjære bjørkekvister som kan spire inne og bli pyntet med påskeegg. Strikkede påskeegg selvfølgelig!


Ta deg en tur og forvent de aller beste opplevelser langs skiløypene. Klikk her og se hva som er oppkjørt når.

2 kommentarer:

 1. Hei, så hyggelig emd hilsen på bloggen og så gøy det med kakaobu. Den må du skrive om. Artig at det finnes slike steder som kan stå ulåste.

  Artig å lese om skituren din. Vi drev og snakket om dette med å komme seg utpå skitur, før det blir for sent. Snart er jo virkelig våren her og det gjelder å nyte vinteren mens vi har den.

  SvarSlett
 2. Heisann Eldbjørg!

  Angrer på at jeg ikke lot innskytelsen rå da jeg tenkte å ta med meg kongler fra Kapp Verde hjem, men de liknet så veldig de norske, så jeg lot være!
  Kongleentusiastene oss i mellom???
  Har postlagt nye bilder som viser det helt motsatte av dine, bortsett fra fjell!
  Ha fine dager ;:OD)

  SvarSlett