06 februar 2013

Aldri uten

 
Det er hyggelig å bli premiert. I dag fikk jeg brev og premie fra Norges husflidslag. Jeg sendte nemlig regnbuelua til luekonkurransen «Aldri uten». Takk til Torild som informerte og oppfordret meg.

Juryens kommentar: «Lua er vakkert utført og i et sprekt fargevalg. Stripene på tvers og på langs harmonerer godt sammen. Dette ble forsterka av måten fellinga var gjort på.»
 


Premien er to bøker og et målebånd. Jeg lurer på om de som valgte premie, kjenner megJ Kunne ikke blitt bedre enn Bærbare vesker (til en veskegal) og Snorer og bånd (til en possemententusiast).

Nesten hele februar er lua på utstilling under Vinterfestivalen på Hadeland glassverk der publikum skal stemme over luer innsendt til konkurransen. Morsomt!


Jeg har strikket jevnt og trutt de siste ukene og har luer på lager igjen. Barnestørrelse 190kr. Voksen 210 kr. Du kan bestille i kommentar til bloggen, i e-post til eldnyb@gmail.com eller telefon 91835454.
 
Lua har blitt varemerke (vandremerkeJ) for Blogger’s Sunday Walk. Klikk her og se bloggeren Vilt og vakkert på tur med regnbuelue i solskinn.

6 kommentarer:

 1. Morsomt! Og så flott premie da!
  Gratulerer med utmerkelsen, Eldbjørg :)

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Så spennende da, Eldbjørg! Gratulerer...

  Er det mulig å fjernstemme? Hvis ikke, kan du godt skrive navnet mitt på en lapp og putte den i urna som en stemme fra meg!
  Synes det er så hyggelig å både gi og få god og overraskende -og ikke påtvungen reklame.
  Vi støtter hverande med vandremerket ;:OD)

  SvarSlett
 3. Så artig, Eldbjørg!! Det var godt skussmål, det:) Lykke til videre i avstemningen. Torild

  SvarSlett
 4. Kor artig! Gratulerer så masse! :)Det var jo kjempeflott! Og de bokpremiene var jo helt perfekte! :)

  SvarSlett