13 august 2012

Internasjonal topptur

 
Tidlig i vår fant to av oss fram til datoen 12. august for bestigning av Snøhetta. Det viste seg å være et lykkelig valg. Jeg tror det var den fineste og varmeste dagen på Dovrefjell så langt i år. I løpet av sommeren økte også deltakerantallet og fem glade damer av tre forskjellige nasjonaliteter startet grytidlig fra Dombås med Vesttoppen som mål.


 Mye labbing i snø i år.


”Utallige perspektiver åpner seg for den som når fjellets topp.” Dette sitatet viser neppe til verken Snøhetta eller noe annet fysisk fjell, men det stemmer her også. Vi nyter utsiktene underveis og drives videre av forventningen om utallige perspektiver når vi kommer helt opp.


En flott gjeng i motlysbilde på toppen. Denne trange plassen på jorda med sugende stup på tre kanter er ikke stedet for omrokkeringer av hensyn til et bilde.På en slik dag ble vi lenge her. Noen hviler. Andre betrakter utsikten.


På hjemturen syntes vi det var helt i orden at det har gått tregt med snøsmeltingen i år. En trivelig dag med mye moro.

4 kommentarer:

 1. Så fine bilder. Gøy med en internasjonal topptur:-D

  SvarSlett
 2. Hei, alle sammen! Tusen takk for en kjempetrivlig fjelltur og hyggelig selskap! Jeg vil gjerne være med på neste tur.
  Tatiana

  SvarSlett
 3. Hei, alle sammen! Fine bilder! Så sprek vi er! Takk for laget. Håper at jeg klarer neste tur til øst-toppen.
  Jana Myhren. (kjell.myhren@live.no)

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig klarer du Østtoppen, Jana! Den er ikke verre enn Vesttoppen. Gleder meg allerede. Se bilder fra turer til begge toppene i album Snøhetta, Dovrefjell på http://www.blogger.com

   Slett