17 desember 2010

Bomullsverden


Så ble det brått slutt på vandringer i sprengkulde. Kulden forsvant, snøen falt og pakket oss inn i en bomullsverden som isolerer for WikiLeaks og ubakte julekaker mens vi glir på lydløse ski inn i perlemorlandet.Dette er landet for evaluering av førjulsvaner og stedet for å kvitte seg med de dårlige. Her legger vi igjen forventningene vi tror andre har til oss og alt vi gjør for å fremstå som vellykket og ordentlig. I ryggsekken på hjemreisen har vi bare de vanene som gir oss energi.


Vi satser på skitur i fullmånelys tirsdag kveld som er vintersolverv og årets mørkeste dag. I år blir formiddagen ekstra mørk med total måneformørkelse.

2 kommentarer:

 1. Heisann!

  Flotte bilder!
  Ingen dum idé å ta skitur til tirsdag. Her er det også flott skiføre nå, og kulda heller ikke så intens. Naturen er så vakker!
  Vi får ta med kamera og forevige den fine førjulsstemningen. Jeg vasker litt nå på lørdagskvelden for å få litt godlukt i huset.Det er mest for egen del.

  Ha riktig go' jul og godt nytt, fredlig år!

  Beste hilsen fra Bjørg Nina

  SvarSlett
 2. Hei du!

  Det er lenge siden du skrev denne kommentaren så nå har vi hatt en god jul og er så vidt i gang med det nye gode året. I går fikk vi endelig litt mer snø her. Nå skal jeg ut og flytte litt på den :-

  SvarSlett