23 november 2011

Knappeonsdag - reisen til julemessenMange kan fortelle om lykkestunder på fantasireiser i bestemors resteknappeglass. I glassene mine beveger man seg blant blomster, dyr, engler og eventyrfigurer av mange slag som i en Edens hage av perlemor, tre, tinn, glass, keramikk, possement … Turen frister ekstra i et glass med hette sydd av stoff med sysakmotiv og blonder. Sammen med en matchende sypose blir det orden i sysakene, og sykroken blir perfekt. Julegave midt i blinken til alle syglade.

Resteknappefantasier og andre drømmerier reiser til julemessen på Vertshuset Jetta i Dovre, lørdag 26. november. Åpent fra kl. 11. Her er flere smakebiter:


Plukket du tyttebær i høst? I tilfelle får du en hjemmelaget gave ved å sette en slik hette på et glass med bær. Hettene kan også lettvint flyttes over til syltetøyglass kjøpt i butikken. Med strikk rundt kanten har de ganske fleksibel størrelse. Bra gaveidé til folk som har alt. Hetter med blåbærmønstret stoff finnes også.


Hvor er laderen? Laderen til kamera, mobil, laptop, iPod, iPad, …? Jo, i laderposen! En irritasjonsfjerner hjemme og en drøm på reisen. Slutt på kaos på bord og i skuffer, i ryggsekken, bagen og kofferten. Laderne og ledningssalaten er samlet i laderposen. Kjøp pose til både deg selv og vennene dine.


Til flere myke pakker. Regnbueluer strikket i forskjellige garnkvaliteter, fargenyanser og størrelser til barn og voksne.


Katrine og Katrinus til de minste.


Stort utvalg i strikkede julekuler. Minst 13 forskjellige mønstre hvis du kommer når messa åpner. På bildet henger én av hver.


Røkelse med sandeltre, myrra, rose, perubalsam, palo santo, olibanum, oud, sedertre m.fl. pluss skudd fra furu og einer rundt huset mitt er det ingen andre som kan skaffe. Kjempefin til advent, jul og hele året. Denne røkelsen skal ikke tennes på og gir ikke røyk. Den legges i en duftlampe over et telys.


Julegaven til alle som liker reiseskildringer. Fin å mimre til for den som har vært i Nepal og nyttig å lese seg opp med for den som har lyst til å reise dit.Bøkene fra sansenes grenseland blir selvfølgelig med til messen. Sammen med innrammede bilder fra bøkene. Klikk her og se alle bildene fra Ut i naturen - Inn i naturen til musikk.


Bildene fra Naturens rikdom er her
Alt dette og mange flere gaver kjøpes gjennom nettbutikken http://epla.no/shops/sanserommet/, ved å skrive til eldnyb@online.no eller ringe 91835454 hvis du ikke kan komme til julemessa.

2 kommentarer:

  1. Så mye fint, Eldbjørgur! Hilsen Attmed fjellet

    SvarSlett
  2. Så mange fine og kreative artikler :)
    Lykke til med julemessa!

    SvarSlett