06 juni 2011

Sarigardiner


Dette er på ingen måte et forsøk på å okkupere fru Vilt og vakkert eller hennes venninnes vindusblogging, eller en flukt fra mitt dørtema,men jeg ble så fornøyd med de nysydde sarigardinene at jeg fikk lyst til å vise dem fram. Med en orkidé og en rødmende kveldshimmel som bakgrunn ble stemningen orientalsk. Sarigardiner er i dette tilfelle gardiner sydd av saristoff fra Nepal. Stoff til sari utgjør så mange meter at jeg fremdeles har nok til omslagsskjørt.

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  Gardiner er noe som ofte forsømmes! Vi fikk en ny sport da en kollega og jeg var i London for å besøke Chelsea Flower Show. Det var å se på gardinene til folk. Har var det mye rart og underlige oppheng!
  Jeg er ikke tilhenger av gardiner for enhver anledning/ pris, men det setter nå et personlig preg på et hjem. Har jeg først funnet gardiner jeg trives med, byttes de ikke ut før det er helt nødvendig.
  Men flere av vinduene våre har trepersienner eller er helt foruten skjerming!

  Gardinene dine ser utrolig vakre ut, og så gir de deg minner. En ekstra bonus!
  Disse fra Gudrun Sjøden, er jeg veldig gla 'i: http://viltogvakkert.blogspot.com/2011/01/prosjekt-ferdiggjring-2.html
  Ha fine sommerdager ;:OD)

  SvarSlett
 2. Ja, det er veldig koselig å ha gardiner som souvenir :-)
  Så dere på gardinene bare utenfra da dere var i London eller var dere inne i mange hus? Jeg ser mest på farger og mønstre i gardiner og synes ofte at de kolliderer med interiøret ellers. Ikke det at jeg har klart det perfekt altså, men etter min smak. Jeg elsker tekstiler og vil gjerne ha gardiner. Husets arkitektur og rommenes innredning avgjør også om vinduer kan være uten gardiner, synes jeg.
  De eldste gardinene jeg har er fra 1987! De flyttet med oss fra Trondheim. Det er hvite blondegardiner i bomull på stua. Har prøvd å bytte dem ut med mørkere gardiner to ganger, men måtte opp med blonden igjen. Jeg kunne sikkert kjøpt nyere og penere blonde, men de får holde foreløpig. Man sier at det sitter i veggene, men det sitter kanskje noe i gardiner også. Særlig fordi jeg ikke rekker å vaske dem så ofte :-)

  SvarSlett
 3. Jeg skrev både Ha en fin dag! og Eldbjørg under det anonyme innlegget, men det ble kanskje for langt? Jeg har tatt i bruk profil anonym fordi Google-kontoen ikke klarer å lagre kommentarene mine.
  Ha en fin dag!
  Eldbjørg

  SvarSlett