07 april 2014

På jakt etter naturens sjel


Jeg gleder meg ubegrenset til «palmefredag». For det første kommer min sprudlende reisevenninne på helgebesøk. Hun har ganske nylig kommet hjem fra vandring i Nepal, og er fylt til randen av eventyrlige minner fra Himalaya. Jeg håper hun kommer så tidlig at vi begge kan nyte fotokonserten i biblioteket på Dombås fredag kveld.

De nederlandske kunstnerne Arthur van Riet og Jeroen Linnenbank (som begge bor i Norge) turnerer i Norge med musikk, naturlyder og fotografier. Fredag 11. april kl. 19.00 har de forestilling i biblioteket på Dombås. Jeg håper at du er en leser som bor så nært at du kan komme for å oppleve hvordan de to ser og hører det storslagne norske landskapet.

SE HVA DU SER
HØR HVA DU HØRER
FØL HVA DU FØLER
VIT HVA DU VET

Inspirasjonen til Arthurs kunstfotoprosjekter kommer fra skjønnheten i natur og musikk. Det var hans store ambisjon å kombinere foto med live musikk og naturlyd. Så traff han og teatermusiker Jerome Linnenbank hverandre. Etter at Jerome flyttet til Norge har behovet for å spille musikken han «hører» under turer i naturen live på en scene. Nå realiserer de sine drømmer på jakt etter naturens sjel.

Billetter ved inngangen kr. 170.- 
http://ja4art.com/Site/About.html

3 kommentarer:

 1. Heisann... nei, det gjør jeg jo ikke... kanskje du kan overtale dem til å komme på Litteraturhuset i Fredrikstad? Det høres ut som en spennende opplevelse.
  Holder du av 10. mai til BSW?
  Ha ei flott uke ☺️

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så dessverre kommentaren din for sent til å prøve å overtale dem til noe som helst. Her er turplanen deres http://ja4art.com/Site/Tour.html
   10. mai kjører jeg fra Stjørdal til Verdal sammen med to venninner for å besøke en tredje. Det blir nok dårlig med gåing den dagen :-(
   God påskeuke!

   Slett
 2. PS tok feil dato ... BSW er 4. mai! Håper det passer!

  SvarSlett