14 november 2013

Strolling the streets of Thamel, Kathmandu, Nepal


Bodde på hotellet vi ser ved enden av gata. Stamrestaurant til venstre med gul og rød parasoll på takterassen. Rundt kvartalet til høyre for hotellet lå garnbutikken og midt mellom en minibank J


Samme gatestubb, men her skimter vi Annapurna Mart på høyre side. En ren, ryddig og velassortert dagligvarebutikk med noen turistsouvenirer, drevet av Bharat som organiserer vandringer for oss. Kontoret til Alpine Explore Nepal http://www.traveltrek.asia/ ligger samme sted litt tilbaketrukket fra gaten. 


Et sted for ettertanke midt i ståket.


Sykkelkjøkken. Pannekaker til salgs.


En elektrikers drøm. Eller mareritt?


Inn en smal blindgate og en stupa lar freden senke seg over bytrette vandrere.


I det ene hjørnet på den samme plassen denne bygningen som ligner veldig på et kloster. Trenger mer tid her en annen gang.


Den som er vant med mye folk på liten plass lar seg ikke distrahere av turister med kamera og alle som feirer den pågående festivalen Dashain.


I sportsbutikken gikk vi amok. Den grønne dunvesten innerst og nederst til høyre ble min. Ellers ser vi noe som skal bli julegaver så det kan jeg ikke fortelle. Vi hadde også fjellbukser, hodelykt, joggesko, skihansker, regnjakke … i handleposene. Ikke rart vi fikk te!To bilder som avspeiler stor aktivitet i Thamel.


Skoleskyss. Viktigst at far bruker hjelm for han er forsørger av familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar