01 april 2011

Mini-PC på reise


Min mini-PC har reist sammen med meg i øst og vest, og hver gang i en praktisk og koselig veske maken til den jeg nå har sydd av stoffet som var til overs. Den er skikkelig nostalgisk med fjærpenner og blekkhus.

På noen flyplasser er det stor ståhei når de skal forsikre seg om at alle har lagt sine laptopper i egen kurv på gjennomlysningsbåndet. Andre steder avviser de PC-en med en likeglad håndbevegelse, og ikke vet jeg hva som er forskjellen på disse gjennomlysningene, men hovedsaken er å ha en PC-veske som jeg lettvint kan fiske opp av sekken og like raskt la gli ned igjen uten skade eller tap i ståket. Litt mildere stemning blir det når noen spør hvor den fine PC-veska er kjøpt JDa den andre veska var sydd, lå det fremdeles et par små stoffbiter på sybordet. De har blitt til to brillehus. Både veske og brillehus er til salgs hver for seg i nettbutikken, men den som kjøper veska, får ett av brillehusene med på kjøpet.Jeg sydde den lille veska mi for ca. 10 år siden og den har fulgt meg med mange slags innhold. Stoffet med bøker og bokhyller gjør den til et nett bærenett for bibliotekbøker. Da jeg oppdaget at den var som skreddersydd til mini-PC, fikk den fast oppdrag.


Men jeg hadde altså stoff nok til en veske nummer to som er til salgs i nettbutikken

Veska er foret med kraftig forsilke, håndtakene er laget av tykke bomullsbånd og klaffen legges ned med borrelås.

Viktig tillegg skrevet 2. april: Veska ble solgt i går like etter at jeg skrev om den her på bloggen, - og etterspørselen fortsetter! Jeg dykket derfor umiddelbart dypt ned i mine gjemmer og fant litt mer av stoffet med fjærpenner og blekkhus, bøker og bokhyller. Det skal bli noen få vesker til, men jeg mangler bånd til hanker. I dag ligger jeg derfor på telefonen til M. Sommer i Trondheim. Som i gamle dager er det umulig å trenge seg forbi køen der på en lørdag. Jeg gir meg ikke ... Det kommer nytt blogginnlegg når veska er på lager igjen. Følg med!

2 kommentarer:

  1. Å den vil jeg kjøpe! Reserver den til meg! Please! Må vente til jeg får lønn med å gjennomføre kjøpet!

    SvarSlett
  2. Veska ble solgt i går formiddag, like etter at jeg skrev om den her på bloggen. Jeg dykket øyeblikkelig ned på de store dyp og fant heldigvis litt mer av samme stoff. Jeg tror det er nok til tre vesker. Men jeg mangler bånd til hanker og ligger i dag på telefonen til M. Sommer i Trondheim. Der er det som i gamle dager umulig å trenge seg forbi kundestrømmen på en lørdag. Jeg gir meg ikke ...

    SvarSlett