17 april 2016

Selvportrett i høyfjellet


Mitt første selvportrett ble tatt i dag på Storhø høyt over Dovrevidda med Rondane som bakgrunn. Med 360 graders utsikt langt av lei kunne jeg se Jotunheimen i vest og Snøhetta i nord. Dagen var bare blå og hvit. Snøkrystallene glitret og vindstyrken var null. Med et par cm nysnø på jevn skare var alt en fryd både bratt opp og bratt ned. Jeg må bare dele dette med dere og håper alle lesere har hatt en like fin dag uansett hvor.


Finnes det en bedre følelse enn å sette føttene i fjellskoene på vei ut i naturen? Nei, men nå har jeg funnet en annen følelse som er like god: Å sette føttene i mine nye fjellskisko. De var stive og uvante på de første korte prøveturene tidligere i vinter, men i april har vi hatt et så  utrolig fantastisk skivær at jeg har hatt mulighet til å gå seks lange vårvinterturer på fjellski. Nyt bildene, og for all del, ikke parker skiene hvis du har mulighet til en fjelltur i vår.

3 kommentarer:

 1. Heisann.... utrolig flott ... hvite vidder og supert skiføre i april!
  Jeg spurte eldstemann om sesongen er ferdig, men de planlegger tur til Hemsedal om et par uker. Ante ikke at jeg hadde fått en sønn som verdsetter vinteraktiviteter i den grad. Når været er så flott, vindstille, sol og makrellskyer, er det bare til å gi seg over selv om man lengter etter våren. Vi har skiftende vær her. Blir mye sol og sur vind i dagene som kommer, men håper på å kunne være ute litt etter jobb. Ha det godt Eldbjørg, klem

  SvarSlett
 2. Hei du... Det gir meg varme følelser å se at naturen spirer og gror. Jeg er også glad i våren, men å begynne å lengte i april på Dombås, vil gi en lang lengtetid. Da er det bedre å fokusere på vårvinteren i fjellet. Sønnen din får det nok fint i Hemsedal. Eneste våronn jeg har foretatt er å legge beskyttelsesduk over jordbærplantene. Fremdeles minusgrader hver natt. Klem fra Eldbjørg

  SvarSlett
 3. Han hadde det supert på sin siste snowboardtur, dro med en hel gjeng. Nå er det motorsykkel som teller for den samme gjengen!

  SvarSlett