15 mars 2016

Drømmedager i eventyrfjell
Etter spennende dager med yr.no både sent og tidlig og flere ganger daglig, møtte dette synet oss da vi entret bakkekammen opp fra Mysuseter. Datoene for skiferie i Rondane var fastsatt for lenge siden og uttellingen ble maksimal. Gråvær og vind dominerte til noen få dager før fem venninner møttes på Dombås før felles avreise. Vi fikk drømmeforhold.


Vi hadde dessverre bare to dager til disposisjon så det var ikke aktuelt med topptur denne gangen. De lette skiene var perfekte i de oppkjørte løypene til Rondvassbu.


Uterestaurant på vidda i mildværet.


Rondvassbu i sikte.


Snart solnedgang og idyllisk stemning ved Rondvassbu. Stor kontrast til forrige gang jeg kom hit på ski. Tar med et par bilder fra en litt mer strabasiøs tur den gang. Sjarm med dette også så lenge man kan se neste merke og er godt nok kledd.5 kommentarer:

 1. En drømmetur med beste turvenninner

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, et stort privilegium, Marit, å ha venninner som elsker friluftsliv sommer og vinter. Veldig verdifullt med mange slags felles opplevelser fra forskjellige land. Gleder meg til neste tur!

   Slett
 2. Heisann.... ser ut som om det kan bli flere slike drømmedager i uka som kommer... det gjelder å være på rett plass til rett tid.
  Ønsker deg en flott påske, Eldbjørg ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. En flott påske ønskes deg også!

   Slett
 3. Hello, your comment brought me to this snow adventure. Looks like a perfectly lovely experience in the snow wonderland of majestic nature, bundled in the coat.

  Yoko

  SvarSlett