13 september 2014

Erindring og fornyelse


Jeg ble fullstendig overrumplet og overveldet av nostalgiske minner fra min tid i possementbutikken da jeg deltok i opphenging av kunstforeningens utstilling på Dombås hotell. Gamle knapper og annet sytilbehør som bånd, blonder, trådprøver, nuperelleskyttel, nålemagnet og diverse annet som hos meg ligger bortgjemt i esker og skuffer, hadde Edith Bentdal Skjeggestad forvandlet til tekstilkunst. Denne serien på 12 bilder heter Brodøsens små hemmeligheter.


Brudeparet med gjester fører også tanker og følelser til tilbakelagte tider. Avlagt eleganse.


Parafrase.


Hjerte.


Femme fatal.


Femme fatal.


Femme fatal. Dancing queen.


Brev uten ord.

Utstillingen Erindring og fornyelse består av 45 arbeider. Mitt utdrag viser litt av mangfoldet og kreativiteten. Kom deg dit og nyt hvis du bor i overkommelig avstand fra Dombås eller kjører forbi. Den blir i hvert fall stående ut september. Kanskje forlenget. 

Følg med hva som skjer videre også. Dovre og Lesja kunstforening http://dovrelesjakunst.net/ har avtale med en meget kjent og allsidig billedkunstner. 

2 kommentarer:

 1. Heisann!

  Ja, her skulle jeg gjerne ha vært, Eldbjørg, men jeg har tett program i ukene framover der ingen reiser nord for Oslo står oppført! Edith var i lærestaben da jeg tok hovedfag.Tekstikunsten hennes er bare skjønn. Jeg får nyte den på bloggen din....
  Håper alt står bra til og ønsker dere all lykke med utstillingen!
  Ha det godt, klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Trivelig at du kjenner Edith :-)

   Slett