07 april 2013

Blogger’s Sunday Walk (Skiing)


«Vi bor på hytte hele året, vi.» Dette utsagnet overhørte jeg i en butikk på Dombås mange år før jeg flyttet hit. I dag fikk jeg hyttefølelsen. Det er 7. april, noen få cm nysnø, minus 3, sol fra skyfri himmel og nysmurte ski parkert utenfor.

 
Det er Blogger’s Sunday Walk og jeg hadde bestemt meg for å sjekke favorittløypa mi i bakkene hjemmfra og opp på fjellet. De begynte å bli ganske harde forrige søndag, men etter nattens snøfall er de fløyel igjen.


De kalde nettene har fremdeles overtaket i forhold til ettermiddagssola som står rett på her.


En gjenglemt medhjelper fra før løypemaskinenes tid kanskje.

Etter knappe to timer er jeg på Dovrevidda. Joda, det er lettere å kjøre bil et kvarters tid for å komme raskere hit, men nå venter belønningen: Lange og bratte nedoverbakker hjem igjen.

Har du lyst til å delta på Blogger’s Sunday Walk? Det er et grenseløst fellesskap for friluftsliv og mosjon. Vi vandrer (eller går på ski/truger) fire søndager i året på hver vår kant i hver vår verdensdel. Å være med betyr at du dokumenterer turen med bilder og tekst i bloggen din og lenker til bloggeren Vilt og vakkert som koordinerer.

3 kommentarer:

 1. Heisann Eldbjørg!
  Tenk å kunne ha en slik flott skitur i april! Helt fantastisk. Jeg måtte kapitulere pga av is og holke i dag. Sånn er det å bo i et Vinterland.
  Vi får se da hvor mange som har tatt utfordringen og har deltatt på BSW. Jeg venter noen dager til før jeg har en oppsamlingspost. Neste uke blir travel på mange måter.
  Jeg har heller ikke foretatt de store markedsframstøtene før de siste gangene for å få med mange, men tiltaket er så bra som du skriver ang natur og mosjon, så vi fortsetter uansett hvor mange deltakere det måtte bli.
  Ha det godt -og takk for fine bildeopplevelser ;:OD)

  SvarSlett
 2. Ser ut som du hadde en flott tur, takk for bildeopplevelsen :) Så fin natur og mye snø dere har, der er det jo rene påskestemningen fortsatt. Herlig!

  SvarSlett
 3. Snow in April is unbelievable to me but your walking on the snow looks terrific! I feel cold and bracing air. Have a nice week!

  Yoko

  SvarSlett