16 april 2014

God påske!


Etter omtale i Allers forrige uke er lageret heller skrint, men produksjon pågår J Regner med at det kommer flere påsker eldnyb@gmail.com eller http://epla.no/shops/sanserommet/





God påske!

13 april 2014

Finnes ikke dårlig vær...



Liten kuling, 14 m/s fra nordvestLiten kuling, 14 m/s fra nordvest.



Marit og jeg fotograferte hverandre med hennes mobil. Sterk vind, et par pluss og rødt klister. Flott tur. Vi så både ekorn og hare, men ingen andre skiløpere.

07 april 2014

På jakt etter naturens sjel


Jeg gleder meg ubegrenset til «palmefredag». For det første kommer min sprudlende reisevenninne på helgebesøk. Hun har ganske nylig kommet hjem fra vandring i Nepal, og er fylt til randen av eventyrlige minner fra Himalaya. Jeg håper hun kommer så tidlig at vi begge kan nyte fotokonserten i biblioteket på Dombås fredag kveld.

De nederlandske kunstnerne Arthur van Riet og Jeroen Linnenbank (som begge bor i Norge) turnerer i Norge med musikk, naturlyder og fotografier. Fredag 11. april kl. 19.00 har de forestilling i biblioteket på Dombås. Jeg håper at du er en leser som bor så nært at du kan komme for å oppleve hvordan de to ser og hører det storslagne norske landskapet.

SE HVA DU SER
HØR HVA DU HØRER
FØL HVA DU FØLER
VIT HVA DU VET

Inspirasjonen til Arthurs kunstfotoprosjekter kommer fra skjønnheten i natur og musikk. Det var hans store ambisjon å kombinere foto med live musikk og naturlyd. Så traff han og teatermusiker Jerome Linnenbank hverandre. Etter at Jerome flyttet til Norge har behovet for å spille musikken han «hører» under turer i naturen live på en scene. Nå realiserer de sine drømmer på jakt etter naturens sjel.

Billetter ved inngangen kr. 170.- 
http://ja4art.com/Site/About.html